Ébredés az álomból

 2009.04.18. 15:14

Huhh...ébresztő...menni kell koncertre...játszom, vagy mi! De hol is? Acambaro...nem, inkább Acapulco? Áh, nem, csak arra emlékszem, hogy valami 'A' betűs...de mi is? Jah, persze...After Music Pub!

Hát igen...ennyi volt! Szép színházak, előadótermek, pálmákkal szegélyezett főterek, tenger, indiánlányok és kukoricasör! Szép álom volt. Isten veletek! No és, jó reggelt Magyar Valóság! Bezáró művházak, koncerttermek, és csődbe ment fesztiválok országa! No és persze a sikeres zenész-füstös kocsmák országa is! No, hát mindegy! Ezt is szeretjük! Méghozzá nagyon!

Tehát ez is nagyon jó bulinak ígérkezik, tessék lejönni am este az After Music Pubba, ahol hamarosan már melegít is a szimpatikus, és (most már) napbarnított Vodku zenekar. Ez lesz az első Mexikó után! Úgyhogy vegyétek fel a lakkcipőt, hogy tudjatok táncolni!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr861072750

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: After Music Club 2010.11.09. 00:13:13

Helyszín: 1072 Bp., Nyár u. 6. Látogatás: 2010. március 14. 21:20-23:40 > Kemény és magabiztos koncepció előzte meg a díszítést: pirosas lepel, bendzsó, hegedűtok, csillár, teljes vá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása