Zenésznek lenni Budapesten II

 2010.08.10. 11:33

A másik történet is aranyos: 

A hely alkut köt veled, és 3 szektorra osztja (az előző posztban részletezett méretű) nézőteret (vagyis az ivót b*ssza meg :-)). Ha mindhárom szektor megtelik (80-100 ember), kapsz 70.000 forintot (fejenként egy tízes, úrnak érzed magad). Ha két szektor telik meg (30-50 ember), kapsz 30.000-et (4.500 Ft, veszel egy feltöltőkártyát a telefonodba). És most kapaszkodj: ha csak egy szektor (vagy az sem) telik meg, a zenekar fizet a helynek 30.000-et. Képzeld el az érzést, amikor az előző posztban említett 9 órás idő- és energiaráfordítással, valamint költségek (hangszer, próbaterem, benzin, stb.) mellett lejátszod a műsorod, és nem jönnek el az emberek (mert esett és otthon maradtak, vagy mert a bejáratnál váratlanul megjelenik két hústorony, és belépőt kezd szedni, vagy csak azért, mert megesik, hogy az emberek nem jönnek el), és te állsz izzadtan, fáradtan, és akkor köréd gyűlnek a zenésztársak, hogy akkor dobjuk össze a harminc ruppót. 

Zenészkollégák, ha van hasonló történetetek, osszátok meg velünk, szeretünk felháborodottan duzzogni... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr402211580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teszabi 2010.08.13. 14:44:03

Hát talán bojkottálni kéne az ilyen és ehhez hasonló helyeket? A Morrisons meg kapja be!

Sabino Tejedor 2010.08.13. 14:50:37

A Morrisons bekaphatja!!! Kedves zenésztársak, talán bojkottáljuk az ilyen, és ehhez hasonló helyeket! Talán a sörgyártól is beszednek pénzt, ha épp nem vesznek egyik nap elég sört?

Christina Blake 2010.09.30. 17:51:00

Látod Istikém, ez egy rohadt szakma....mi soha többet nem játszunk ott. A vicc az egészben, hogy ők hívtak, hogy menjünk, aztán jött volna a már ismert lehúzás....mi meg b...sztunk fizetni. De ez is már ismert. Tényleg lehetne egy jó kis Morrison's ellenes bulit csinálni....
Ja, azt el is felejtettem, hogy mi ugye a Morisson's Operában játszottunk és egész "véletlenül" a hely a másik Morrison's-ba hirdette meg az ujságokban....ez is érdekes....
süti beállítások módosítása