2009.03.21. 00:03

Ha lehet, hozzafuznem Chico irasahoz, hogy a mostani hotelunk Guadalajaraban egy kicsit jobb is talan, mint a Monterrey-beli Hilton. Most usztunk, meg napoztunk egy kellemeset, mar nagyon rankfert. Most ujra telve vagyunk energiaval, es folytatodhat a turne. Ma jo koncertre szamitok.
Ott nalatok milyen az ido? Remelem mar tavaszodik!

Irjatok ti is, ha mar mi nem tudunk tul gyakran...

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr261015394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Martín Amondongado 2009.03.21. 01:44:35


Sziasztok!

Valami van itt azért, ha nem is tavasz. Éjellente (közel) mínusz, nappal hol süt a nap, hol csepereg a szél, pillanatok alatt lehűl az idő. Hiába, megsínyli az egyensúly, hogy a világ másik felén vagytok.

További sok sikert, meg kicsit több pihenést, vagy városnézést!

M

Martín Amondongado 2009.03.21. 19:51:42


Sziasztok!

Csak ha valakit még legalább olyan alapvető szinten érdekel a politika, hogy ki Magyarország miniszterelnöke, annak szól, hogy Gyurcsány - saját bejelentése alapján - nagyjából addig lesz, amíg haza nem értek. Még nem tudni, hogy ki lesz az utódja (nekünk).

Üdv.: M

Zsófikereső (törölt) 2009.03.21. 22:44:14

boccs a zavarásért, a Zsófi még veletek játszik? Négy napja...
Legalább ti írjátok meg itt, hogy
ÉL.
süti beállítások módosítása