Voltunk a Klubrádióban

 2009.08.27. 11:30

És a műsor (Basszus) egy ideig biztosan meghallgatható még itt: 

http://www.klubradio.hu/index.php?id=112

Azért jó, ha sok koncertje van az embernek (akarom mondani zenésznek), mert így sokkal könnyebb észben tartani a naptárt. Milyen nap van ma? Miért, hol játszottunk tegnap? Szombathelyen a Savaria Történelmi Karneválon. Ja, az vasárnap volt, akkor most hétfő. Tanulság: legyen az 30, 50 vagy 70 perc, a hangbeállásra biztosított idő mindig 10 perccel kevesebb, mint amennyire szükség van. Szombathelyden is így volt. De meg is volt a gyümölcse: Dr. Littmann több dicséretet is bezsebelt, miszerint ez volt az elmúlt évek egyik legjobban kevert koncertje. 

Döbbenten számoltam utána, hogy negyedik éve játszunk a Pótkulcsban. Pedig hangosak vagyunk ott, nagyon. Az első fellépésünkön Csilla rémülten csukta az ajtókat-ablakokat. De a hely jó, igaz a fináncoktól való félelem eltüntette a hűtőből a bíborszínű házipálinkát.

Apropó, disznóság!!! Ellopták a magyar tequilás ötletünket, még a videára is feltették, na mindegy, nem perelünk, inkább nézzétek meg: http://videa.hu/videok/felnott/a-magyar-tequila-RTfPaMJVcyDuI3Vd

Szeptember 6-án Pozsonyba megyünk. Remélem, mi nem csak Révkomáromig jutunk, mint nagyjaink, hanem ténylegesen át is jutunk az ostobaság emelte uniós vasfüggönyön. Kicsit félek, olvastam rémtörténeteket a magyar rendszámú autókhoz való hatósági hozzáállásról, de majd jó lassan megyünk, persze az is igaz, hogy a Jóbarátokban Rosst éppen ezért büntették meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr421341553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása