Guadalajara, Guanajuato

 2009.03.21. 23:42

Na végre sikerült netet találnunk, meg egy kis időt is....

Tehát tegnap Guadalajarában jártunk, és játszottunk. Illetve a Guadalajarával gyakorlatilag egybenőtt Zapopánban. Csodás hely, nagyon szép város, nagyon kedves emberek. És Krisztián! Igazad volt, amit erről a városról mondtál!:) Jó is volt a koncert, szabadtéri, langyos szellővel, nagyon jó technikával )Ilyet még Mexikóban nem láttunk.

Most Guanajuatóban vagyunk. Hát mit is mondjak. Ilyen város nincs még egy a világon. A város dimbes-dombos (2000 méter magasan, völgyben!!!) És a londoni metrórendszer sehol sincs a várost keresztbe-kasul behálózó alagútrendszerhez képest. Itt az autók a város alatt közlekednek. És a színház, ahol játszani fogunk, enyhén szólva pompás. Tessék rákeresni: Teatro Benito Juarez. Amúgy épp ma van Benito születésnapja, ami nemzeti ünnep. Este biztos nagy dajdajozás lesz a városban. Mi is ott leszünk, és koccintunk az egészségetekre.

Nahát, igyekszem, igyekszünk írni, de ti is tegyétek ezt, várjuk a hozzászólásaitokat, megfejtéseiteket a Guanajuato, P-2482 Plaza Benito Juarez 117...:)

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr281017246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laMadre 2009.03.23. 10:18:54

Hát sziasztok Gyermekeim!

Könnyekkel küzdöm minden egyes alkalommal, amikor szörnyű hányattatásaitokról olvasok itt a blogban. Rémes lehet Nektek!
Itthon bezzeg mióta elmentetek valóságos Kánaán van. Kellemes tavaszi +/- 2 fok, szélvihar, kormányválság, szóval csak móka és kacagás az élet!
Érezzétek jól magatokat, gyógyítsátok ki az Uramat a köhögésből, és igyatok egyet az egészségemre.

Csók!

Sabino Tejedor 2009.03.23. 23:06:07

@laMadre: Hát, tudod, nehéz az élet errefele!:) Majd azért viszünk haza egy kis meleget, figyeld csak meg, áprilisban már akár 10 fok is lehet. Hú de fogunk mi ott fázni...
Az Urad nem köhög azért annyira, és különben is egy speciális diétára fogtuk. Van itt valami gyógykaktusz, ami állítólag minden betegségre jó, valami agávé, vagy micsoda...:)
süti beállítások módosítása