bocs

 2009.03.20. 23:46

Eloszor is nagy-nagy elnezest kerek a csendert, eleg suru napjaink voltak!

Rengeteget utaztunk, cserebe keveset aludtunk es k koran keltunk mindig.

Valahol a monterreyi koncert elott fejeztuk be. Nagyon nagy helyen jatszottunk ott kb 400 embernek, szerintem jol. Szereny hajlekunk aznap estere egy 5 csillagos Hilton volt, rengeteg zabalassal.

Megdobbento!!! Durangoban nem lehet sehol sort venni. Ejjel a vacsi utan nagy nehezen sikerult csak egy helyet talalnunk, de nem volt igazan mexikoi hangulata.

Most Guadalajaraban vagyunk, ami ha minden igaz Mexiko 2. legnagyobb varosa csekely 5 millio lakossal. Gyorsan kell megint irnom, mert menni kell lassan a koncertre, vegre szabadteren, es elegge fizetos az internet, de majd megirom az eletunket elore es akkor csak ctrl-c ctrl-v. Turelem, turelem... Jelentkezunk hamarosan bovebben, ha lement ez a hirtelen jott nagy hajtas! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr701015369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása