A szimpatikus Vodku zenekar a hétvégén megkezdte a turnéra való felkészülést: dob szétszerelése, dobozolása, erősítők elpakolása, az üresen maradt köbcentiméterek Vodku lemezekkel való kitömése, súly- és térfogat pontos mérése, stb...  Hát kérem, ha már ilyen turnénk lesz, kijelenthetjük, hogy a Vodku zenekar fontos zenekar a magyar zenei palettán, nagyon sokat nyom a latba...mintegy két-háromszáz kilót!:)

Node tényleg megyünk Mexikóba? Még mindig nehéz elhinni. Egy magamfajta embernek mindig vannak kételyei. Lehet, hogy csak átverés? Egy hatalmas összeesküvésnek vagyunk az áldozatai? A követség sem volt igazi, a vízum is hamisítvány? Mi van, ha nem is létezik Mexikó? Lehet, hogy csak a térképészek kitalációja? Miért ne? Én még nem láttam!

De hálistennek mindig kapunk nyugtató jeleket! Mint például ezt is:

http://www.sanjuandelrio.gob.mx/?p=466

Ez bizonyíték! Nem ígéret!:)

De addig is, elmegyünk hétfőn Kiendére a Pótkulcsba, iszunk még egy utolsó sört a turné előtt! Tegyétek Ti is ezt!

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr48990486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása