...

 2009.03.16. 17:13

Azt hiszem át kell hogy értékeljem a Hungária krt. minőségéről alkotott véleményemet. Az itteni autópályákhoz képest az olyan síma, mint egy kád víz szélcsendben. De legalább vannak és sokan. Oaxacaból San Juan del Rio városába utaztunk tegnap, útbaejtve pár jelentéktelen látványosságot, mint pl Monte Albán, ami nem mellesleg Közép-Amerika legősibb városa (kb. i. e. 6i. sz. 8. század), hosszú időn keresztül a zapoték elit társadalmi és politikai központja volt. És elmentünk az 5636 m magas Popocatepetl vulkán mellett is, kicsit füstölgött is.

10 óra volt az út és pocsék minőségű. Viszont végre tudtunk egy jót iddogálni éjféltől fél 3ig. Fáradtak voltunk, de nem  volt koncert ugye, úgyhogy a kreatív energiáinkat a sörözésre tudtuk koncentrálni. Már most kb 2000 képet csináltunk, úgyhogy gigantikus képnézegetős bulikat helyeznék kilátásba ezennel.

Gyertek majd sokan!

És most már nagyon szigorúan blogolásra fogom utasítani a népet...

 

Anyu!

Sosem mondtad, hogy nem vagyunk fehér emberek!!! Barnulok, hogy csak na!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr31005772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bohusandi 2009.03.16. 19:30:44

Tök gyönyörű!! (mi meg itthon szívunk, dehát mindig tudtam,h rossz szakmát választottam..) Lassan a nap fénypontja lesz megnézni a vodku-blogot, úgyhogy írjatok csak szorgalmasan! Persze érthető, hogy van jobb elfoglaltságotok is...

Árpi anyu 2009.03.17. 10:23:32

Nem mondtam kisfiam, de most kiderült a nagy titok. Nem vagyunk fehér emberek.
süti beállítások módosítása