Oaxaca

 2009.03.15. 15:38

A dimenziók sajátos görbülése miatt, ami speciálisan Mexikóra jellemző, az előző bejegyzésem és a mostani  között valójában nem 15 perc, hanem egy egész nap telt el.

Túl a második koncerten már merem állítani, hogy minket itt szeretnek, nagyon... Hatalmas színházban játszottunk, illetve abban, amiről a naplónk elejében kép is van. Majdnem tele volt és az nagyon sok embert jelent. Úgy tűnik nem tart ki a hozott cd mennyiségünk a turné végéig, úgyhogy ha valakinek jár erre mostanában ismerőse, mindenképp hozzon otthonról mondjuk ... ezret ...

Az esti dajdajozás a vacsora után megint csúfos kudarcot vallott. Nem nyújthattuk vidám túristák látványát, pedig egy gyönyörű város gyönyörű főterén pihentünk Mexikóban, ami nem mindenkinek adatik meg. 20 percig ültünk vagy néma csöndben vagy valami borzasztó fáradt humortól rángatózva, görcsösen, hiénaként kacagva. Szánalmasan nézhettünk ki.

Megyünk reggelizni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr181003649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áfonyka 2009.03.15. 20:03:35

szólok Köbükinek, hogy fény post menjenek a cd-k, csak az ablakot ne felejtsétek el. vagy legalább csomót kötni a zsebkendőre ;-)

jó olvasni különben, hogy ott is(!) szeretnek Titeket. :-)

Erika79 2009.03.15. 20:12:27

Eszméletlen jó koncertet adtatok és tényleg tele volt a színház, ami azért nagy szó ám itt. Az már biztos, hogy el fogok menni egy pub-os koncertre is, mert állandóan azt éreztem - ahogy a többiek is körülöttem -, hogy erre táncolni kell!!! Kalandos turnét, viszlát otthon (csakis nyáron) :)
süti beállítások módosítása