Sajtó, közlemény, hírérték

 2009.03.03. 11:14

Tegnap írtam egy sajtóközleményt a mexikói utunkról, és este elküldtem az online média jeles képviselőinek. Elég szkeptikus vagyok ilyen ügyekben, hiszen manapság, amikor a válság és Győzike uralja a 24 órás hírciklust (bár meggyőződésem, hogy a kettő ugyanaz), kit érdekelhet, hogy kilenc magyar betyár (és betyarinja) messze földre indul koncertezni. Na ehhez képest reggel ágaskodó öröm ért (cultural morning glory), mert már délelőtt 10 órára több hírportál is közölte kis írásomat. Köszönet érte a zene.hu, a dalok.hu, a Hangvető, a hirado.hu és a szifon szerkesztőségének, no és a többieknek is, akiket még nem találtam meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr55977165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chico chicharra (kistücsök) 2009.03.03. 12:16:50

Az azért nagyon érdekelene, hogy honnan a fenéből szerzik a képeket, amiket odapakoltak. Vazze! A Hangvetőnél még az E5vös lépcsőjén készült kép van! A továbbiaknak küldd el a Mexikónak kiküldött képet is. Szerintem...

chico chicharra (kistücsök) 2009.03.03. 12:20:24

Jaaa! És persze amúgy gromek, hogy egyből kirakták! De mégiscsak fikagép vagyok.
süti beállítások módosítása