Jó bulikkal búcsúzott a tél. Vagy csak a február? Mindig eltévesztem, mi mikor kezdődik, pedig minden február másodikán megnézzük az idétlen időkiget. A csütörtöki pótkulcsos koncertről viszonylag kevés emlékem maradt, mert a hernád utcai bécsiszeletben igazi törkölyt adtak. Na de viszont a Könyvtárban voltunk pénteken a kiváló Fedélzet együttessel súlyosbítva. Volt nagy tömeg, kiabálás, ropás, meg minden. Jó volt, bár a vendégzenekar frontembere (ál)arcozott, dal közben dohányzott (mondjuk, látványosan), és a csikket nem dobta a tengerbe, hanem elnyomta a fedélzeten. Szerencsére nem égett le semmi és senki. :-). Tomika viszont végigvigyorogta a bulit, és ilyenkor olyan jóóóó.... Miska is élvezte, hogy hosszú (csíptetős) pórázra van engedve, mindenki kapott a fülébe egy kis alt. Egyre kíváncsibb vagyok, mi lehet Zsófi övtáskarendszerében

Pulthoz odaférni hiú ábránd volt. Nem volt még akkora filmszakadás, hogy reggel végigtapogatva a zsebeimet ne lett volna meg mindenem. Pénteken viszont nem ittam, egyrészt lustaságból, másrészt a csütörtök miatt. Ott is felejtettem a sapkám, meg az új fényképezőgép tartozékait. Persze az anyag nem vész el, csak Árpi és Szabi gondját viseli.

Itt egy képecske, a háttérben mi vagyunk, előtérben a közönség...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr1974521

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: winter skin care for dry skin 2018.12.09. 09:56:32

Glaze all class pdf file - ircenracan

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása