eddig, kósza, statisztika

 2009.03.23. 23:44

Lassan összefolynak a napok. Ha a Veracruzi strandolásra gondolok, olyan, mintha egy másik évben történt volna. 13 napja vagyunk itt, a 12. szállodában alszunk, és túl vagyunk már vagy 3000 kilométer buszúton. 8 koncertünk volt, 300 felett jár az eladott lemezeink száma, senki sem volt komolyan beteg (legfeljebb az én ugatásom zavaró, de már múlik), és a szervezőkkel is csak egyszer vesztünk össze egy rövid időre. Fürödtünk az egyik tengerben (fogunk a másikban is, sőt a Chapala-tóban is), három szállodában is medencéztünk, és lassan megtanultunk a buszban aludni. Szükség is lesz rá, hiszen ma a koncert után éjjel kettőkor 8-10 órás utazás következik Lázaro cardenas-ba, a Csendes-óceán partjára...

Miközben a guanajuatói Juarez Színházban teltház előtt játszottunk, az egyik taps közben eszembe jutott Gipsz Jakab pesti seggfej, az egyik "menő" hely szervezője, aki annó azt mondta, hogy csak akkor játszhatunk ott, ha garantálunk x fő közönséget. Most így zuhany után pihenten és stresszmentesen jelentem ki: Jakab, dugd fel magadnak a klubodat! 

Szóval minden rendben, a dolgok folynak, ahogy kell.

Csók, Madre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr411021472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika79 2009.03.24. 02:54:28

Lázaro Cardenasra szokták mondani, olyan mint a pokol - olyan meleg van... Azért remélem jó lesz ott is - ha esetleg alsónadrágban léptek fel, közzé lehet tenni itt is pár képet;) (solo fue una broma, pero...)

laMadre 2009.03.25. 10:30:03

Csók Mindenkinek!

A rossz hír, hogy tegnap este tízkor 0 fok volt, és szakadt a havaseső. A jó hír, hogy vasárnapra már húsz fokot mondanak. Szóval lehet, hogy a meleg hamarabb ideér, mint Ti!
Folynak a találgatások miniszterelnök ügyben, most Surányi tűnik a legesélyesebbnek.
Én is úszni akarok a tengerben!!! És meleget is akarok! És az Uramat is akarom!!! Anyúúúúúúúúúú!
Érezzétek jól magatokat, igyátok csak azt a gyógykaktuszt szorgalmasan, és élvezzétek a nyarat!

CUPPP! Batagi

Sabino Tejedor 2009.03.25. 16:47:37

@Erika79: Kedves Erika! Igen, nagyon meleg van, alig kapunk levegot. Az alsonadrag jo otletnek tunik...bar lehet, hogy akkor nem adnank el annyi cd-t...:) Inkabb majd szemelyesen...;)
Az ocean csodalatos volt!

Erika79 2009.03.26. 00:44:53

Vagy még többet:) Kérdés milyen a gatyó és a közönség:p Okéés:)
Igen, ezt abszolút megértem... De a partra is csak télen(!) jó menni, nyáron fulladás van... és nemsokára itt is az lesz (április-május a legmelegebb hónap itt messze délen:)
süti beállítások módosítása