utazás közben 03-14

 2009.03.15. 15:26

Először is mindenkitől elnézést a kisebb kimaradásért. 2 probléma volt

1. nem makulátlan az internetellátás

2. fáradtak vagyunk cefetül

de majd most!!!

de a bejegyzést még tegnap reggel írtam

Túl vagyunk az első koncertünkön... Fene jó volt...Errefelé nagyon tudnak tapsolni és kiabálni koncerten és cd-t venni is, sok cd-t. Fürödtünk a Mexikói-öbölben, banánoztunk is. És hát, hogy szemléltessem, hogy milyen keserves életünk van nekünk itt, azt is elmesélem, hogy éjfélre végeztünk mindennel, pakolással, vacsival, szusszanással, és komolyan dolgoznunk kellett a második sör leerőszakolásával.

nem is merem leírni

reggel 6-kor indultunk, 5-kor keltünk!!!! Ismertek minket? Akkor most sajnálkoztok.
Oaxaca (vahaka) a mai állomásunk, biztos sokat látunk majd a városból azon a 2 mm-es résen át, amit a 3,5 óra alvás meg a tűző nap meghagy nekünk a szemünkből.

Veracruz összegzése részemről


El tudnék itt éldegélni. Ha nem jövünk még turnézni ide, akkor nem látok nagyon sok esélyt arra, hogy megmártózzak a Mexikói-öbölben. A főtéren volt a szállodánk, közvetlenül előtte, mellette Liszt Ferenc tér szerű teraszok, csak nem puccos, viszont az ott töltött pihik alatt óránként 70-szer kellett a "No, Gracias"-t kinyögnünk, mert minden szart ránk akartak sózni a teret ellepő utcai árusok. A szánkba nyomták az árut, evés közben is. Szivar, ruha, óra (Rolex persze), toll, hangszer, sajt, faautó, cigaretta, aszalt cuccok, női legyező, napszemüveg, táska, toronyóra lánccal, minden amire egy idióta túristának szüksége lehet. De hát könyörgöm!!! Ki akar sörözés közben 40 centis faautót venni???
Meg amúgy is! Mi itt dolgozunk! :-D De a zene korrekt volt. Voltak kék ruhás marijancsik (segíts, El Padre), fekete ruhás, lila, rózsaszín, mittudomén milyen még. Mindegyik nyomult! Gitárt nem hangolnak, csak teliholdkor.

A többiek is írnak majd, hagyok nekik is!

A bejegyzés trackback címe:

https://vodkubanda.blog.hu/api/trackback/id/tr821003630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása